logo kunst en antiek beurs FINE art & antiques fair

FINE art & antiques fair

24 t/m 27 september 2020

Kasteel Groeneveld Baarn

www.fineartantiquesfair.nl

 

FINE art & antiques fair is een nieuwe internationale kunstbeurs in en rond Kasteel Groeneveld te Baarn. Rijk gevulde kasteelkamers met een breed aanbod aan waardevolle antiquiteiten, verzamel­objecten, zilver, juwelen en spannende oude, moderne & hedendaagse kunst. Achter het kasteel staat in de lommerrijke tuin een groot paviljoen om het aanbod van meer dan 60 exposanten te completeren. Rond het gezellige overdekte tuinterras staat buitenkunst. FINE art & antiques fair valt op door haar mooie aanbod in een verfrissende binnen – buitenambiance.

Logo kunst en antiek beurs NAARDEN the Art fair

NAARDEN the Art fair

28 t/m 31 januari 2021

Grote Kerk Naarden

www.naardenartfair.nl

 

Traditiegetrouw wordt in de laatste week van januari de best bezochte kunst & antiek beurs van Nederland in de Grote Kerk van Naarden-Vesting gehouden. Meer dan 65 exposanten presenteren gedurende 5 dagen een grote diversiteit aan Oude, Moderne en Hedendaagse kunst. NAARDEN the Art fair is in de afgelopen 2 decennia uitgegroeid tot één van de belangrijkste kunstbeurzen in Nederland en staat bij een groot publiek bekend als de leukste kunst & antiekbeurs van Nederland.

Logo van de woon en lifestylebeurs Exclusive Spring Fair

Exclusive Spring Fair

2 t/m 5 april 2021

Kasteel Groeneveld Baarn

www.exclusivespringfair.nl

 

De hoogwaardige “binnen – buitenbeurs” Exclusive Spring Fair vindt tijdens het Paasweekend van 2021 wederom plaats op het landgoed van Kasteel Groeneveld in Baarn. Dit is dé unieke Woon& Lifestylebeurs, waarbij het volledige kasteel is omgetoverd tot een spannende “popup” departmentstore. In de statige tuin achter het kasteel is een uitgebreide buitenbeurs met veel Home & Garden. Dit maakt, samen met de smaakvolle Foodtrucks en gezellige muziek, Exclusive Spring Fair het ideale dagje uit.