Dé juwelenbeurs van 2024!

Laat je verrassen en inspireren bij Het Juweel Sparrendaal. Het Juweel is dé enige themabeurs in Nederland die zich enkel concentreert op juwelen, sieraden en horloges. De combinatie van authentieke en uniek moderne juwelen & horloges maakte dat er voor iedere bezoeker iets aantrekkelijks te vinden is! Kom het ontdekken in 2024 van 7 t/m 9 juni op Buitenplaats Sparrendaal in Driebergen.

Ontdek, beleef & ervaar!

Lunchen in de tuin bij Het Juweel Sparrendaal in Driebergen

Bezoekersinformatie

Het Juweel Sparrendaal 2024 vindt plaats op Buitenplaats Sparrendaal in Driebergen. De juwelenbeurs is vrijdag geopend van 13.00 tot 19.00 en zaterdag & zondag van 11.00 tot 18.00. Klik op onderstaande buttons voor meer informatie.

Exposanten 2024

Meer dan ooit zijn de exposanten geselecteerd op expertise en ambacht. De verschillende kamers van Buitenplaats Sparrendaal zijn rijkelijk gevuld met de meest bijzondere collecties juwelen, sieraden en horloges. In de tuin is een gezellig terras waar je in alle rust van een goed glas wijn kunt genieten of zelfs gezellig kunt lunchen.

Ambacht goud- en edelsmeden Het Juweel Sparrendaal
Buitenplaats Sparrendaal Driebergen

Word exposant of partner

Het Juweel Sparrendaal, de enige themabeurs van Nederland die zich enkel op juwelen, sieraden en horloges concentreert, is de afgelopen jaren uitgegroeid tot dé juwelenbeurs van het jaar. Bezoekers uit heel Nederland, die in groten getale naar Driebergen komen, zijn ieder jaar weer positief verrast door de diversiteit en hoge kwaliteit van het aanbod. Wil je meer informatie om exposant of partner te worden? Klik dan op onderstaande buttons.

Exposanteninformatie

Proef de sfeer van Het Juweel Sparrendaal

Dit is een sfeerimpressie van Het Juweel Sparrendaal. De hoogwaardige juwelenbeurs werd in het voorjaar gehouden op Buitenplaats Sparrendaal in Driebergen. Via onderstaande link zijn de foto’s, die tijdens de vorige editie gemaakt zijn, te vinden.