Het Juweel Sparrendaal

Buitenplaats Sparrendaal – Driebergen – 17 t/m 19 juni 2022

 

Het Juweel Sparrendaal is een 3-daagse juwelenbeurs met internationale allure in en rond het centraal gelegen Buitenplaats Sparrendaal in Driebergen. Het verrassend deelnemersveld valt op door haar originaliteit, kwaliteit & vakmanschap. Het Juweel is de enige themabeurs in Nederland die zich enkel concentreert op juwelen, sieraden en horloges.

 

Wanneer is Het Juweel Sparrendaal?

De juwelenbeurs vindt plaats van vrijdag 17 juni t/m zondag 19 juni 2022. Het evenement is vrijdag geopend van 14.00 tot 21.00 uur en zaterdag & zondag van 11.00 tot 18.00 uur.

 

Sfeerimpressie

Rond de 25 juweliers, edelsmeden & horlogespecialisten presenteren hun bijzondere collecties gedurende 3 dagen gezamenlijk in de stijlvolle ambiance van Buitenplaats Sparrendaal. Zowel hedendaagse als vintage collecties juwelen, horloges en sieraden worden aangeboden. Zilverobjecten completeren het aanbod.

 

Tuin

In de tuin van Buitenplaats Sparrendaal is een overdekt gezellig terras met statafels en zitjes ingericht. Hier kun je tijdens de verkoopexpositie Het Juweel in alle rust van een goed glas wijn genieten of zelfs gezellig lunchen.

 

 

Wil je graag deelnemen aan Het Juweel Sparrendaal, meld je dan hieronder aan.

 

Aanmelden